Elazığ İl Özel İdaresinden Bulgurcuk'a Yüksek Kaliteli Yol

İl Özel İdaresi köy yollarının kalitelerini artırmaya ve vatandaşlara sunduğu konforlu ulaşım imkânlarını artırmaya devam ediyor.

Elazığ İl Özel İdaresi’nin 2017 -2018 yatırım programında yer alan 3,5 km uzunluğundaki Bulgurcuk Köyü yolu BSK ile yapımı tamamlandı.

Yapılan yol çalışması hakkında bir açıklamada bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, “İl Özel İdaresi olarak asfaltsız köy yolu bırakmamak ve var olan yollarımızın kalitelerini yükseltmek, vatandaşlarımıza sunduğumuz konforlu ulaşım olanaklarını artırmak adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Karakoçan İlçesine bağlı Bulgurcuk Köyümüzün yolunu geçtiğimiz yılın programına bütümlü sıcak karışım (BSK) yapılmak üzere planlamıştık. Yolumuzun yapımını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 3,5 km uzunluğunda ve 7 m genişliğinde yapılan yolumuz uzun yıllar vatandaşlarımıza kaliteli ulaşım imkânı sağlayacaktır. Yolumuzun köyümüz sakinleri başta olmak üzere ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Bakmadan Geçme