• Haberler
  • Politika
  • AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Ramazan Ayı Etkinliklerine Devam Ediyor

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Ramazan Ayı Etkinliklerine Devam Ediyor

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ramazan ayı etkinliklerinin hız kesmeden devam ettiğini belirterek, 'Ekibimiz gayet canlı ve heyecanlı. Sahada her fırsatta insanımıza dokunmak için ellerinden gelen gayreti sarf ediyor' dedi.

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Serpil Kavrak Elazığ’da

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve MKYK üyesi Av. Serpil Kavrak, Elazığ’a gelerek teşkilat çalışmaları kapsamında ziyaretlerde bulundu. İlk olarak AK Parti İl Başkanlığı’nı ziyaret eden Kavrak, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile bir araya geldi. Toplantının ardından iki isim basın açıklamasında bulundu.

“Ramazan'ın Rahmeti ve Bereketi ile Sahadayız”

Başkan Şerafettin Yıldırım, Ramazan ayı boyunca sahada aktif çalışmalar yürüttüklerini belirterek, "Ramazan'ın rahmeti ve bereketi ile ekip arkadaşlarımızla birlikte sahada çalışmalarımıza devam ediyoruz. Aynı zamanda genel merkezimizden çok değerli misafirlerimiz de zaman zaman bizlere eşlik ediyor. Bugün de Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Serpil Kavrak ile beraberiz. Onunla birlikte dolu dolu programlar yaparak geçireceğiz. Ramazan etkinliklerimizi bayramla birlikte sonlandıracağız. Ekibimiz gayet canlı ve heyecanlı. Sahada her fırsatta insanımıza dokunmak için ellerinden gelen gayreti sarf ediyor" diye konuştu.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı Ramazan Ayı Etkinliklerine Devam Ediyor

“Elazığ, Bölgenin Yüz Akı”

AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Av. Serpil Kavrak ise Elazığ’da bulunmaktan mutluluk duyduğunu dile getirerek, "Daha önce seçim dönemlerinde de Elazığ’a gelmiş ve teşkilatımızla güzel çalışmalar yapmıştık. Elazığ, bölgede özellikle yüz akı olan illerimizden biri. Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda, Ramazan’ın güzel ve manevi atmosferini teşkilatımızla birlikte yaşamak için buradayız. Başkanımız ve teşkilatımızla birlikte çeşitli ziyaretlerde bulunacağız. Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdik. Çalışmalarından dolayı İl Başkanı Şerafettin Yıldırım başta olmak üzere belediye başkanımıza, milletvekillerimize ve tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Şehit Ailesine Ziyaret

Toplantının ardından Yıldırım ve Kavrak, Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ve teşkilat üyeleriyle birlikte Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Harekatı’nda şehit olan P. Söz. Er Kemal Aslan’ın baba ocağını ziyaret etti. Şehit ailesine taziyelerini ileten heyet, Ramazan ayında şehitler için dualar etti.

İhlas Haber Ajansı

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber 23 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!