Elazığ'da Okullar Tatil Edildimi ? İşte Cevabı

Olumsuz hava koşulları yurdu teslim almışken bazı illerde okullar zorunlu olarak tatil edildi. Peki Elazığ'da okullar tatil edildimi. Cevabı Haberimizde

Tüm yurtta olumsuz hava koşulları nedeniyle zaten ara tatilde olan okullar 1 gün daha tatilleri uzatıldı. Hangi iller olduğu haberimizin detayın yer alıyor. Özellikle Elazığlı öğrenciler ise aramalarında acaba Elazığ'da 20 Kasım Pazartesi günü okullar tatil edildimi . Bu sorunun yanıtı henüz belli değil ancak ilerleyen saatlerde bu konuda Elazığ Valiliğinden açılama yapıldığında haberimize ekleyeceğiz.

20 KASIM PAZARTESİ ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİLMİ?

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 'Zonguldak il genelinde; 20 Kasım 2023 Pazartesi günü, olumsuz hava şartları nedeniyle tüm resmi/özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 20 Kasım 2023 tarihinde bir gün idari izinli sayılacaktır" denildi.

20 KASIM PAZARTESİ BOLU'DA OKULLAR TATİLMİ?

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz genelinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle 20 Kasım 2023 Pazartesi günü ilimiz genelinde tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime 1 (bir) gün süreyle ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 20 Kasım 2023 tarihinde 1 (bir) gün idari izinli sayılacaktır" denildi.

Elazığ Haber 23

Bakmadan Geçme