Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünde 2 Kritik Atama

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğünde atamalar devam ediyor.

Elazığ İl Milli Eğitim müdürlüğünde tamalar kapsamında 2 yeni Milli Eğitim Müdür yardımcısı ataması gerçekleştirildi. Bu kapsamda hali hazırda İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevini vekaleten yürüten Nahit Yerebasan asaleten atanırken, Çubukbey Anadolu Lisesi eski müdürü ve yaptığı başarılı çalışmalarla adından söz ettiren Harun Gündüz'de asaleten Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak atandı.

HARUN GÜNDÜZ KİMDİR?

1980 Elazığ doğumlu olan Harun Gündüz 2004 yılında meslek hayatına başladı. Ülkemizin farklı illerinde okul müdürlüğü ile gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğü görevlerinde bulundu.

2017 yılında memleketi olan Elazığ'a gelen Harun Gündüz ilimizin önemli ve başarılı okullarından olan Çubukbey Anadolu Lisesi müdürlüğünü yaptı. Meslek hayatında çeşitli Avrupa Birliği projelerinde proje yürütücüsü olarak Avrupa Ülkelerinde yapılan eğitim çalıştaylarına katıldı. Meslek hayatına başlamadan ilimizin önemli yayın kuruluşlarından olan Kanal 23 ekranlarında 5 yıl ana haber sunuculuğu yapan Harun Gündüz, sivil toplum kuruluşlarında yöneticilik görevlerinde bulundu.

Elazığ Haber 23

Bakmadan Geçme