Genel Yayın Yönetmenimiz ve ELMİYAD Başkanı Fırat Öztürk Ameliyat İle Sağlığına Kavuştu

Elazığ Haber 23 haber sitemizin Genel Yayın Yönetmeniz ve ELMİYAD Başkanı Fırat Öztürk Elazığ Fethi Sekin Şehir hastanesinde tüp mide ameliyatı ile sağlığına kavuştu.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Genel Cerrahi polikliği bölüm başkanı Doç.Dr.Mehmet Buğra Bozan tarafından gerçekleştirilen tüp mide ameliyatı ile sağlığına kavuşan Fırat Öztürk ameliyatı hakkında bilgiler verdi.

Öztürk : ‘' Tüp mide ameliyatımı gerçekleştiren Doç.Dr.Mehmet Buğra Bozan ve ekibine teşekkür ediyorum . Ameliyatım ve sonrasında hastaneye gelerek yada telefon ile geçmiş olsun dileklerini ileten herkese teşekkür ediyorum. Yine geçmiş olsun dileklerini ileten Elazığ Emniyet Müdürü Adnan Karayel'e Sağlık İl Müdürü Emrah Gecekuşu'na, Fethi Sekin Şehir Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Fuat İşbilir'e ayrıca ELMİYAD bir önceki dönem başkanı ve Elazığ Yeni Haber İmtiyaz Sahibi Erhan Bahçeci'ye, FHGC Eski başkanı Semih Erdem'e, FHGC Başkanı Serkan Gürtürk'e, İHA Elazığ Bölge Müdürü Aydın Yorat'a ve İHA Çalışanları Kamil Cankılıç'a , Mücahit Kantarcıoğlu'na, Rıdvan Yeşilırmak'a, Haber Elazığ İmtiyaz Sahibi Cemil İzgi'ye, Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Erkan Bay'a, Duayen Gazeteci ve Fırat Gazetesi Muhabiri Şah İsmail Gezici'ye, Fethi Sekin Şehir Hastanesi Göğüs Servisi Sekreteri Nevzat Canbay'a, Fethi Sekin Şehir Hastanesi Ameliyathane Çalışanları Ergün Bayramoğlu, Öner Köprülü, ve Ameliyat Hemşirelerine ayrıca dernek başkanları, kurum müdürleri ve ismini sayamadığım tüm dostalarıma teşekkür ediyorum.'' Dedi.

Elazığ Haber 23

Bakmadan Geçme