Artık Tüm Oyunların ve Uygulamaların APK'sı Tek Sitede, Üstelik Ücretsiz

Günümüzde artık neredeyse her kesimden kişi telefonlarında ya oyun yada uygulama kullanmakta.

Bu uygulamaları ve oyunları Android işletimli telefonları için Google Play'den yada İOS işletim sistemli telefonları için APP STORE’den indirmeleri gerekmekte.

Ancak artık günümüzde bir çok uyun ve uygulama için farklı gereksinimler gerekmekte, bu nedenle kullanıcılar farklı APK İndirme siteleri aramakta. Bu sitelerin başında ise hiç kuşkusuz Mobile İndir gelmekte.

Mobile İndir sitesinde bir çok oyun ve uygulamanın APK’ları yer almakta. Mobile İndir sitesinde oyunların yeni çıkan versiyonları ve farklı modlarını bulabileceksiniz. Ayrıca site hem ücretsiz apk indirme sitesi hem de kullanıcılarına bir çok konuda yardımcı olmaktadır. APK nasıl indirilir, APK Nasıl kurulur gibi bir çok konuda yardımcı olunan sitede kullanıcılar kendi aralarında ise mesajlaşıp yardımlaşabileceklerdir.

Haber

2019 yılında yayın hayatına başlayan Mobile İndir apk indirme sitesinde kullanıcılar indirdikleri uygulamaları hem puanlayabiliyor hem de her hangi bir sorunda sorunlarını site yönetimine bildirebilmektedir. Yine site içerisinde kullanıcılar siteye eklenmesini istedikleri oyunların apk’larını yada uygulamaların apk’larının eklenmesi için site yönetimine bildirim gönderebilmektedir.

Mobile İndir sitesi son çıkan uygulamalar ve oyunları takip etmekte ve anında siteye eklemektedir. Uygulamalar ve oyunları versiyon güncellemeleri de site tarafından sürekli takip edilmekte ve o uygulama ve oyunlara anında entegre edilmektedir.

Bakmadan Geçme