ASKF'den Başkan Yanılmaz'a Teşekkür Ziyareti

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) başkanlığına seçilen Mustafa Gür, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz'ı makamında ziyaret etti.

“BAŞKAN YANILMAZ’IN DESTEKLERİ  ÇOK DEĞERLİ"

Yönetim kurulu üyelerininde katıldığı ziyarette konuşan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mustafa Gür, geleneksel olarak Türkiye'de kutlanan “Amatör Spor Haftası” etkinlikleri çerçevesinde ve aynı zamanda ilimiz amatör sporuna ne vermiş olduğu maddi manevi büyük desteklerinden dolayı bu ziyareti gerçekleştirdiğini ifade ederek şunları kaydetti.

“Siz değerli başkanımıza yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte bir teşekkür ziyaretinde bulunduk. Amatör takımlarımız tamamıyla ilimizin gençlerine hitap eden, kendi güçleriyle gayretleriyle bir nebze de olsa gençlerimizi topluma kazandırma çabası içerisinde olan kulübümüze maddi manevi büyük bir destek verdiniz. Ben tüm kulüplerimiz adına sonsuz şükranlarımı arz ediyorum. Vermiş olduğunuz destek bizler için gerçekten çok önem arz etti. Tabi ki ilimizdeki sporun gelişimi açısından daha etkili olacaktır. Bu destekler arttıkça ilimiz spor başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerleyecektir.”

“BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ, DESTEĞİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK”

Amatör Spor Kulüpleri’nin yapmış olduğu çalışmalardan dolayı Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mustafa Gür ve ekibini tebrik eden Başkan Yanılmaz, şunları ifade etti: “Elazığ bir spor şehridir. Son dönemlerde yapmış olduğumuz yatırımlarla da şehir olarak bir açık hava spor merkezi olmaya adım adım ilerliyoruz. Tabi Amatör Spor Kulüplerimiz bu noktada önemli çünkü onların her biri bir mahallede bir beldede, köyde, ilçede, altyapıyı oluşturuyorlar. Evlatlarımız ile bir araya geliniyor ve spor yapmalarına vesile olunuyor. Bunu genişletmek, geliştirmek, desteklemek, sahip çıkmak lazım. Bizde sizlerle birlikte elimizden geldiği kadar Amatör Spor Kulüplerimizin ayakta kalması, dinamik bir yapı oluşturması için gayret içerisindeyiz. Özellikle son dönemlerde spora verdiğimiz destek altyapı, semt sahaları, okullarımıza yaptırdığımız halı sahalarla büyük oranda artarak devam ediyor. Gençlerimizi evlatlarımızı ne kadar spora yönlendirirsek o kadar kötü alışkanlıklardan kurtarmış oluruz. Hedefimiz evlatlarımızın sağlıklı büyümesi kötü alışkanlıklardan da uzak kalmasıdır. Bizim birlikteliğimiz, desteğimiz her zaman devam edecek her zaman birlikte olacağız.”

Bakmadan Geçme