Av. Murat Erdoğan MÜSİAD Dost Meclisi Konuğu Oldu

MÜSİAD Elazığ Şubesi'nin Düzenlediği 'Dost Meclisi' toplantısına ELSAD Başkanı, Ak Parti Elazığ Belediye Başkan Aday Adayı Av. Murat Erdoğan konuk oldu.

Av. Murat Erdoğan; Toplantıda MÜSİAD üyelerine “Projeleri” hakkında bilgiler verildi.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren, MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Hasan Uzun; Yaklaşan Yerel seçimler nedeni ile İlimizde Belediye Başkanlığına Aday olan “ELSAD” Başkanı Av. Murat Erdoğan Bey’in Projeleri Hakkında Bilgi almak için üyelerimiz ile birlikte toplanmış bulunuyoruz. Av. Murat Erdoğan Başkanımıza Yapacağı çalışmalarda başarılar dileriz dedi.

Elazığ Belediye Başkan aday adayı olan Av. Murat Erdoğan; Türkiye'nin ve Elazığ'ın en önemli ekonomik STK sı olan MÜSİAD ı ziyaretin den dolayı memnuniyetini ifade ederken bizlere Projelerimizi sunma imkânı veren Hasan Başkanımıza teşekkürlerini belirtti.

Erdoğan; 2.Organize Sanayi Bölgesi, Ticaret Merkezi, sanayi siteleri, Çarşı Mahallesi ticareti üzerine projeleri hakkında bilgiler vererek,  işadamlarına Belediye Başkanı olduğu takdirde  ekonomiyi geliştireceklerini, işadamlarına her türlü kolaylığı Yatırım için Elazığ'ın zenginleşmesi için her türlü çalışmayı yapacaklarını belirtti. Ayrıca dürüst bir ekibinin olduğunu Elazığ'da bütün kesimleri kucaklayacak, büyük projelerin olduğunu ve Elazığ için Atan bir kalbinin olduğunu belirterek iş adamlarımızın desteğini istedi.

Bakmadan Geçme