Başkan Atlı, ELMİYAD'ın Konuğu Olacak

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği tarafından hazırlanan 'Elmiyad'la Bunu Konuşalım' programının konuğu Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı olacak.

ELMİYAD bünyesindeki internet haber sitelerinin imtiyaz sahiplerinin katılımıyla bugün akşam 20.30’da düzenlenecek program YouTube ve sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanacak.

Moderatörlüğünü ELMİYAD Başkanı gazeteci Gülşah Altaş’ın üstleneceği “ELMİYAD’da Bunu Konuşalım” adlı programa, Elazığ Yeni Haber Sitesi’nden Erhan Bahçeci, Elazığ Haber Ajansı ve Elazığ News’ten Vedat Yetik, Elazığ Haber 23 ve Elazığ Haberi’nden Fırat Öztürk katılacak. Gazeteciler 28 Şubat mağduru Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı ile gündemi ele alarak, 28 Şubat’ta yaşanılanlar ile belediye çalışmalarını konuşacak.

“Elmiyad’da Bunu Konuşalım” programının ikincisini düzenlediklerini belirten Başkan Gülşah Altaş açıklamasında şunları söyledi.

“Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazetecileri Derneği olarak ayda bir kez düzenlediğimiz programımızın bu ayki konuğu Keban Belediye Başkanı Fethiye Atlı olacak. 28 Şubat sürecinde yaşanılanlar ve belediye çalışmalarının konu edileceği ‘Elmiyad’la Bunu Konuşalım’ programımız YouTube ve sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayınlanacak. İzleyenlerden gelen soruların da yöneltileceği program bugün akşam 20.30’da canlı olarak gerçekleşecek.”

Bakmadan Geçme