• Haberler
  • Genel
  • Başkan Şerifoğulları Anket Yaparak Sormuştu, Bakın En Çok Beğenilen Proje Hangisi Oldu

Başkan Şerifoğulları Anket Yaparak Sormuştu, Bakın En Çok Beğenilen Proje Hangisi Oldu

Elazığ'a dev hizmetleri kazandırarak vatandaşlardan tam not alan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları tarafında dün sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği projelerin anket sonucu belli oldu.

Türkiye'nin en genç belediye başkanı olarak seçilen ve söz verdiği vizyon projeleri bir bir hayata geçirerek, vatandaşlardan büyük takdir toplayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, dün sosyal medya hesabı üzerinden gerçekleştirdiği projeleri anket şeklinde Elazığlıların değerlendirmesine sunarak, vatandaşlara “peki, sizin favori projeniz hangisi?” şeklinde sorusunu sormuştu. 

Başkan Şerifoğulları tarafından sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı anketin sonucu belli oldu. Buna göre Başkan Şerifoğulları'nın Elazığlılar tarafından beğenilen en favori projesi "yeraltı otoparkları" oldu.

Hepsi birbirinden kıymetli olan projeleri ilimize kazandıran Başkan Şerifoğulları'nın anketine katılan Elazığlılar, en favori olarak;  yeraltı otoparklarını 1. sırada, Cumhuriyet Meydanını 2. sırada, Fuar Alanını 3. sırada ve 15 Temmuz Meydanını'da 4. sırada oy vererek cevaplandırdılar...

Başkan Şerifoğulları Anket Yaparak Sormuştu, Bakın En Çok Beğenilen Proje Hangisi Oldu
Elazığ Haber 23

Bakmadan Geçme