Başkan Şerifoğulları, Milletvekilleri Keleş ve Açıkkapı'dan ELMİYAD'a ziyaret

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarına hızlı bir tempoyla başlayan AK Parti Belediye Başkan adayı ve mevcut Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim çalışmaları kapsamında Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELMİYAD) ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları’na AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı da eşlik etti. 

ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci ve yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Başkan Şerifoğulları, Milletvekilleri Keleş ve Açıkkapı ELMİYAD üyelerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı, seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

ELMİYAD Başkanı Erhan Bahçeci ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek AK Parti heyetine seçim çalışmalarında kolaylıklar diledi. 

Ziyarette ELMİYAD’ın taleplerini de gündeme getiren Başkan Bahçeci, Elazığ’da hizmet veren gazetecilerin konut ihtiyacına yönelik TOKİ marifetiyle basın sitesi yapılması hususunda Milletvekilleri Keleş ve Açıkkapı’dan girişimde bulunmalarını talep etti. 

Bahçeci ayrıca, internet haber sitelerine tanınan ilan yayımlama hakkı şartlarının zorluklarına dikkat çekerek Basın İlan Kurumu’nun Elazığ’da yayın yapan haber sitelerinin 6. Bölgeden 4. Bölgeye alınması talebini gündeme getirerek, bu konuda yeni bir düzenleme yapılmasını, son üç yılda 4 büyük deprem yaşayan Elazığ’a bu hakkın tanınmamı gerektiğini vurgulayarak milletvekillerinden destek istedi.

Bakmadan Geçme