Başkan Yanılmaz Kadın Bakkalların Taleplerini Dinledi

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, birlikte yönetim anlayışı gereği düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf toplantılarına devam ediyor.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, birlikte yönetim anlayışı gereği düzenli olarak gerçekleştirdiği esnaf toplantıları kapsamında ‘Bakkal ve Tekel Bayii Oda Başkanlığı Kadın Kolları Temsilciliği’ üyeleri ile bir araya geldi. Toplantıya Elazığ Bakkallar ve Bayileri Odası Başkanı Cebrail Top,  Elazığ Bakkallar Odası Kadın Kolları Platformu Başkanı Leyla Yıldırım ve üyeler katıldı.

CEBRAİL TOP: “HEMŞERİLERİMİZ BAKKALLARI DESTEKLESİN”

Sektörle ilgili talep ve önerilerin değerlendirildiği programda konuşan Elazığ Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Cebrail Top, ülkemizin zor bir süreçten geçtiğini, bakkalların bütün bu süreçlere rağmen her zaman olduğu gibi devletimizin ve milletimizin yanında yer aldığını kaydetti. Hemşerilerimizin yerel esnaflardan yöresel ürünler almaya gayret ederek bakkalları maddi ve manevi yönden desteklemeleri gerektiğine dikkat çeken Cebrail Top, Başkan Yanılmaz’ın bu duruma öncülük ettiğini ve kendilerine her zaman çok değer verdiğini kaydetti.

LEYLA YILDIRIM: “BEŞİK SALLAYAN ELLER BİRLEŞİRSE DÜNYAYI SALLAR”

Bakkalların hak ettiği değer ve desteği göremediğini; ama ülke ve şehri ilgilendiren önemli konularda, vatandaşın ve mahallenin nabzını bakkalların çok doğru belirlediğini vurgulayan, Elazığ Bakkallar Odası Kadın Kolları Platformu Başkanı Leyla Yıldırım, özellikle kadın bakkalların talep ve önerilerine ilişkin bir takım açıklamalarda bulundu. Tarihten günümüze Türk kadınlarının her zaman mücadeleci bir ruha sahip olduğunu kaydeden Leyla Yıldırım, “Beşik sallayan ellerimiz birleşirse dünyayı sallayacak bir güce ulaşır” dedi. Başkan Yanılmaz’ın sürekli kendileriyle bir araya gelerek problemlere ilişkin istişare gerçekleştirdiğini kaydeden Leyla Yıldırım, platform üyeleri adına belediyeye teşekkür etti.

BAŞKAN YANILMAZ: “RABBİM SAYINIZI ARTIRSIN”

Esnaf toplantıları kapsamında bakkal ve diğer esnaflarla bir araya gelerek esnaf hemşerilerimizin sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyen Başkan Yanılmaz, her zaman milli değerlerden yana tutum alan bakkalların, ulusal marketlere göre daha samimi geldiğini kaydetti. “Sizlerin huzuru bizlerin en büyük mutluluğudur. Rabbim sayınızı arttırsın” diyen Başkan Yanılmaz,  “Bakkallarımız bulunduğu bir mahallede en güven duyulan, kişilerdir. Aileler çocuklarını güvenerek alışverişe gönderebiliyor. Şehrimizi de ayakta tutan ulusal marketlerden ziyade mahalle esnaflarımızdır. Mahalle berberi, mahalle bakkalı, mahalle fırını önemlidir. Bu açıdan sizler bizim için çok değerlisiniz. İhtiyaç duyduğunuz her an bir araya gelip, meselelerin çözümü noktasında istişare edebiliriz” dedi.

Bakmadan Geçme