Elazığ 2018 Van Turizm ve Seyahat Fuarında Tanıtıldı

Turizm profesyonelleri, sektör çalışanları ve tatilcilerin artan ilgisiyle her geçen yıl büyüyen Van Turizm ve Seyahat Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Van Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Ortadoğu Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Fuar’da 40 m²’lik standımız,  Elazığ’ın doğal güzelliklerinin ve tarihi mekânlarının bulunduğu posterlerle süslendi. Standımızda, Fuar süresince ziyaretçilere Müdürlüğümüzce hazırlanan Elazığ tanıtım CD’si, broşür, harita, posterler dağıtıldı, yöresel yiyecek ve içeceklerimiz standımızı ziyaret edenlere ikram edildi.

Tarihi ve kültürel mirasıyla Harput, Hazar Gölü ve Batık Şehir, Keban Çırçır Şelalesi, Hazarbaba Dağı ve Kayak Merkezi, Golan Kaplıcaları ile tarihin ve güzelliklerin bir arada olduğu  “Huzur Adası Elazığ” bu Fuar’da da tanıtıldı.

İlimizin özellikle son yıllarda sağlık sektöründe göstermiş olduğu gelişme ve başarıların özellikle Irak, İran, Pakistan gibi orta doğu ülkelerine tanıtımı yapıldı.

Fuar boyunca ilimiz tüm yönleriyle tanıtılarak turizm işletmelerimiz ile tur operatörleri ile sektör yatırımlarıyla görüş alış verişinde bulunuldu.

Bakmadan Geçme