Elazığ Belediyesİ Müzelerİ, 23 Nisan'da Ziyarete Açık
Elazığ Belediyesi'nin şehrin kültürel mirasının sergilendiği müzeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda açık olacak.
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın Müzeler Şehri Elazığ Projesi kapsamında şehre kazandırdığı Harput Musiki Müzesi, Basın Müzesi, Hoca Hasan Hamam Müzesi ve Elazığ Kent Müzesi il içinden ve il dışından konuklarını ağırlayarak Elazığ'ın tarihi ve kültürel dokusunu daha yakından keşfetmelerine olanak sağlıyor.
Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu gibi Elazığ’da da 23 Nisan Çocuk Şenliği ile coşkuyla kutlanacağı belirtilerek Harput Musiki Müzesi, Basın Müzesi, Hoca Hasan Hamam Müzesi ve Elazığ Kent Müzesi’nin de 23 Nisan’da 10.00-18.00 saatleri arasında ziyarete açık olacağını duyurdu.
Bakmadan Geçme





