• Haberler
  • Eğitim
  • Elazığ'da Eğitime Kar Engeli: Okullar 6 Şubat'ta Tatil Edildi

Elazığ'da Eğitime Kar Engeli: Okullar 6 Şubat'ta Tatil Edildi

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, kentte beklenen kar yağışı nedeniyle 6 Şubat Salı günü eğitim ve öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Vali Hatipoğlu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, şehir merkezinde sabah saatlerinden itibaren kar yağışının etkili olmasının beklendiğini belirtti.

Vali Hatipoğlu, ilçelerde ise kaymakamların kendi bölgelerindeki hava durumu şartlarını değerlendirerek eğitimle ilgili kararlarını vereceğini ifade etti.

Elazığ'da Eğitime Kar Engeli: Okullar 6 Şubat'ta Tatil Edildi
Ayrıca, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağını duyuran Vali Hatipoğlu, öğrencilere seslenerek günlerini kitap okuyarak ve 6 Şubat 2023’te meydana gelen "Asrın Felaketi" olarak nitelendirilen depremi anarak geçirmeleri tavsiyesinde bulundu. Öğrencilerden, evlerinde deprem risklerine karşı önlem almaları konusunda ailelerini bilinçlendirmeleri de istendi.

Vali Hatipoğlu açıklamasını, “Sizleri seviyor ve sizlere inanıyoruz” sözleriyle tamamladı.

Bakmadan Geçme

Elazığ Haber 23 - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!