Elazığ'da Hayır Çarşısı Hayra Köprü Oluyor

Yılın 365 günü ihtiyaç sahibi vatandaşlar için umudun öteki adı olan Hayır Çarşısı, bu bayramda da yüzleri güldürüyor.

Hayırseverler tarafından Hayır Çarşısı’na getirilen kurban etleri ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor.

Elazığ Belediyesi tarafından kurulduğu günden itibaren toplumsal yaşamda kardeşlik köprüleri kurarak, ihtiyaç sahibi vatandaşların A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını her ay düzenli olarak karşılayan Hayır Çarşısı, kurban bayramının birinci gününde oldukça yoğun bir mesai harcayarak, ihtiyaç sahiplerinin de bayramdan nasiplenmesine vesile oldu. Bayram süresince hayırseverlerin yardımıyla kurban etleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Şehirde dayanışma ve kardeşliği güçlendirmeye vesile olan Hayır Çarşısına kurban eti ve küçükbaş kurban bağışlarının bayram süresince kabul edileceği belirtilerek hayırseverlerin 153 Beyaz Masa hattı ile irtibat sağlamaları halinde, ekipler tarafından bağışları toplanacak. Hayırsever vatandaşlar tarafından bağışlanan kurban etleri hijyen koşulları çerçevesinde paketlenerek, daha önceden belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Elazığ Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Veren el ile alan eli buluşturan Elazığ Belediyesi Hayır Çarşımız, Kurban Bayramında siz değerli hemşehrilerimizin bağışlarıyla şehirde bayram coşkusunun daha güçlü yaşanmasına vesile olmaktadır. Bayram süresince Hayır Çarşısı’na vatandaşlarımızın kurban eti bağışları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak ve bayram sevincinin yaşanmasına vesile olacaktır.”

Bakmadan Geçme