Elazığ'da ihtiyaç sahibi aileler için giyim mağazası açıldı

Deniz Feneri Derneği ve Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube tarafından açılan mağaza Elazığ Belediyesi'nin desteğiyle Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi alt katında açılan mağaza yaklaşık 1 ay süre açık kalacak.

Mağazada sisteme kaydedilmiş ihtiyaç sahiplerine giyim malzemeleri ücretsiz verilecek. Bu organizasyonla 10 bin kişinin giydirilmesi hedefleniyor. İhtiyaç sahibi aileler Deniz Feneri Derneği Elazığ Şubesi ve Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube aracılığıyla kayıtlarını yaptırıp kayıt belgesi ile mağazaya gidip ücretsiz alışveriş yapabilirler.

Elazığ'da ihtiyaç sahibi aileler için giyim mağazası açıldı

Her türlü sıfır barkotlu bay bayan giyim malzemesi, ayakkabı ve oyuncak gibi ürünlerin olduğu mağaza hizmete açılmıştır. Mağazanın açılışında konuşan Deniz Feneri Derneği Elazığ İl Başkanı Osman Gür "Böyle bir çalışma ile ihtiyaç sahiplerine ulaşacağımız için çok mutluyuz. Bizler hayr yolunda dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmamıza destek olan Elazığ Belediyesine ve organizasyondaki ortağımız Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube'ye teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Elazığ'da ihtiyaç sahibi aileler için giyim mağazası açıldı

Açılışta konuşan Eğitim-Bir-Sen Elazığ 1 Nolu Şube Başkanı İbrahim Bahşi ise "Deniz Feneri Derneği ile ortaklaşa açmış olduğumuz mağazamızın şehrimize hayırlı olmasını diliyorum. Yaklaşık 1 ay sürecek çalışma sürecinde ihtiyaç sahipleri buradan alışveriş yapacak. Ben başta bu çalışma için bize yer temiz eden Elazığ Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları'na ve Deniz Feneri Derneği Elazığ İl Başkanı Osman Gür'e teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı etsin." ifadelerini kullandı. Açılışa Elazığ Belediyesi Başkan Vekili Nazif Bilginoğlu, Deniz Feneri Derneği Genel Başkan Yardımcısı Coşkun Yıldız, İl Müftüsü İrfan Üstündağ, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abulsamet Eren, TEİAŞ Bölge Müdürü Ahmet Saraç da katıldı.

Bakmadan Geçme