Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Kuruldu

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği kısa adıyla (ELMİYAD) kuruldu. Yıllardır gazetecilik yapan ve mesleğinde mahir isimlerin bir araya gelerek kurdukları derneğin başkanı gazeteci Gülşah Altaş oldu.

Son yıllarda büyük bir ivme yakalayan internet medyasının sorunları ve çözüm yolları konusu ile çeşitli etkinliklere imza atacak olan ELMİYAD’ın bünyesinde internet haber siteleri, televizyonlar ve gazeteciler bulunuyor.

Elazığ’ın önde gelen haber siteleri www.elazigsonhaber.com, www.kanal23.com, www.23haber.com,  www.elazigyenihaber.com,  https://elazighaber23.com, www.elazighaberajansi.com, www.elazignews.com, www.elazigdetayhaber.com sitelerini bünyesinde bulunduran ELMİYAD, birçok projeyle önümüzdeki günlerde çalışmalarına start verecek.

Dernek başkanlığını Gülşah Altaş’ın yaptığı ELMİYAD’da Başkan Yardımcısı Erhan Bahçeci, yönetim kurulu üyeleri ise Vedat Yetik, Fırat Öztürk, Sıtkı Taşel, Miraç Karapınar, Kayhan Fazıl Erdem ile Erdal Akarsu’dan oluşuyor.

ALTAŞ, YOĞUN BİR TEMPODA ÇALIŞACAĞIZ

ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş, şehrin ali menfaatleri hususunda ellerini taşın altına koyacaklarını belirterek açıklamasında şunları söyledi:
“Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği olarak bünyesinde birçok haber sitesi, televizyonlar ve gazetelerle birlikte güzel çalışmalara imza atacağız. Ekip arkadaşlarımızın hepsi kendi alanında uzman kişilerden oluşuyor. Derneğimizin bir tabela derneği olmayacağını, şehrin çıkarları için tüm arkadaşlarımızın ellerinden gelen gayret ve çabayı sarf edeceklerine olan inancım tamdır. ELMİYAD, internet medyasının yanı sıra şehirde yıllardır gazetecilik yapan arkadaşlarımızı da bir çatı altında toplayacak. Amacımız bu şehirde hoş bir sada bırakmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle derneğimizin hayırlı olmasını diliyor, gerçekleştireceğimiz çalışmaların bu şehre katkı sunmasını temenni ediyorum.”

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Kuruldu

Bakmadan Geçme