Elazığ Palu'da Heyelan Sonrası Kapanan Grup Yolu Temizlendi
Elazığ'ın Palu ilçesinde yoğun yağışlar sonrası meydana gelen heyelan, Andılar-Altınölçek grup yolunda ulaşımı tehlikeye soktu.
Heyelan nedeniyle yola dökülen taşlar, sürücüler için risk oluştururken, Elazığ İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri hızlı bir müdahale gerçekleştirdi.
Heyelan Sonrası Acil Müdahale
Yaşanan olayın ardından harekete geçen ekipler, Andılar-Altınölçek grup yolunda kapsamlı bir temizlik çalışması yürüttü. Kısa süre içinde tamamlanan çalışmalarda yola dökülen taşlar kaldırılarak, trafik akışının güvenli bir şekilde yeniden sağlanması sağlandı.
Yol Yeniden Ulaşıma Açıldı
Elazığ İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Heyelan nedeniyle kapanan Andılar-Altınölçek grup yolu ekiplerimizin özverili çalışması sayesinde kısa sürede temizlenmiş ve ulaşıma tekrar açılmıştır. Vatandaşlarımızın güvenliği için yollarımızda gerekli çalışmalar titizlikle sürdürülecektir" ifadelerine yer verildi.
Bölge halkı, yaşanan heyelan sonrası yolun kısa sürede temizlenerek tekrar ulaşıma açılmasından dolayı yetkililere teşekkür etti.
Bakmadan Geçme





