Elazığ, Şahin Başkan İle Şahlanma Dönemine Hazır

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifogulları'nın 5 yıllık hizmet döneminde hayata geçirilen vizyon projelerle büyük bir ivme kazanan Elazığ, önümüzdeki 5 yıllık hizmet döneminde yeniden Şahin Şerifogulları'nın Belediye Başkanlığında şahlanış döneminini heyecanla bekliyor.

5 yılda hayal dahi edilemeyen bir birinden değerli 100 projeyi hayata geçiren ve Elazığ halkının hizmetine sunan Başkan Şerifogulları, başarılı hizmetleriyle Elazığ halkının takdirini topladı.

Elazığ'ın yarım asırlık sorunu olan altyapı problemine neşter vuran Başkan Şerifogulları, bu kıymetli hizmetin yanısıra otopark, yeşil alan, terminal binaları, geniş ve konforlu yeni yollar ve şehre değer kazandıran daha bir çok projeyi gerçekleştirerek adeta bir mucizeyi gerçekleştirdi.

Deprem ve pandemi gibi büyük afetlerin yaşandığı dönemde hizmet anlayışından taviz vermeyen ve hiçbir bahanenin arkasına saklanmadan gece gündüz çalışarak bir taraftan yaraların sarılması için çalışan bir taraftan da projelerini hayata geçiren Başkan Şerifogulları, gözle görünen ve hissedilen kamuoyu desteği ile bir dönem daha belediye başkanlığını hak ediyor.

Tarafsız ve objektif anketlerde de liste başında yer alan Başkan Şahin Şerifogulları'na olan büyük teveccühün AK Parti Genel merkezi düzeyinde de takdirle karşılandığı bilinirken, bu başarının ödüllendirilerek Başkan Şerifogulları'nın başarılı hizmetlerini sürdürmesi için yeni dönemde de yola devam edilmesi isteniyor ve bekleniyor.

Bakmadan Geçme