Elaziz Belediyespor Ön Libero İçin Aradığını Buldu

Elaziz Belediyespor, ön libero arayışlarını son olarak Ergene Velimeşespor'da forma giyen Halil İbrahim Yazğılı'da buldu.

TFF 3. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan Elaziz Belediyespor, dış transfere devam ediyor. Kırmızı - Lacivertli kulüp son olarak Ergene Velimeşespor’dan ön libero Halil İbrahim Yazğılı ile 2 yıllık anlaşmaya vararak sözleşme imzaladı. 23 yaşındaki oyuncu için Kulüp tesislerinde Kulüp Müdürü Metehan Kaçar’ın katılımı ile imza töreni düzenlendi. 


Kulüpten yapılan açıklamada; “Profesyonel futbol takımımız, Ergene Velimeşespor’dan Halil İbrahim Yazğılı ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştır. Yeni transferimiz geçtiğimiz sezon Karadeniz ekibinde 21 lig, 2 Ziraat Türkiye Kupası maçında forma giyerek 1 gol kaydetmiştir. Halil İbrahim’e hoş geldin diyor, kırmızı - lacivertli formamızla başarılar diliyoruz”denildi. 
Profesyonel Futbol yaşantısına Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’da başlayan Halil İbrahim, Van Büyükşehir Belediyespor ve son olarak Ergene Velimeşespor formaları giydi. 

Bakmadan Geçme