ELMİYAD Yönetiminden Başkan Şerifoğulları'na Ziyaret

Elazığ İnternet Medyası ve Gazeteciler Derneği ELMİYAD yönetim kurulu üyeleri, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret etti.

Kısa bir süre önce kurulan ve bünyesinde 6 internet haber sitesinin yer aldığı ELMİYAD ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya gelen ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş ile yönetim kurulu üyeleri Vedat Yetik, Erhan Bahçeci ve Sıtkı Taşel Başkan Şerifoğulları’na gerçekleştirdikleri projelerle ilgili bilgiler verdi.

ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş, Elazığ’da yayın hayatını sürdüren internet medyasının güçlü sesi olduklarını belirterek, Başkan Şerifoğulları ile görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti. Altaş, internet medyasının önemine değinerek, kamuoyunun doğru, tarafsız bir şekilde aydınlatılması adına basın mensuplarının elinden gelen gayreti sarf ettiğini söyledi.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ELMİYAD Başkanı Gülşah Altaş ile yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Bakmadan Geçme