Fırat EDAŞ Cepte İle Tüm Elektrik Hizmetleri Parmağınızın Ucunda

Hizmet bölgesinde kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle 7/24 çalışan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), abonelerine daha hızlı ve kolay işlem yapabilmeleri için sunduğu 'Fırat EDAŞ Cepte' uygulamasını yeniledi.

Yenilenen uygulama ile sorunların hızlı çözümü ve müşteri memnuniyetinin artırılması hedefleniyor.

Faaliyetlerini sürdürdüğü Elâzığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli hizmet bölgelerinde, kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle 7/24 çalışan Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), yenilenen ‘Fırat EDAŞ Cepte’ mobil uygulaması ile müşteri deneyimini artırmaya devam ediyor. Şirketin, yeni nesil hizmet vizyonu kapsamında yenilediği ‘Fırat EDAŞ Cepte’ mobil uygulaması; ile müşteriler anlık elektrik arızalarını ve sokak aydınlatma ihbarlarını hızlı bir şekilde bildirirken yatırım ve bakım – onarım çalışmaları kapsamında yapılan planlı kesintiler hakkında bilgi alabiliyor. Ayrıca, elektrik dağıtım şirketimizce düzenlenmiş geriye dönük fatura görüntüleme,  fatura tahsilatı imkanı gibi birçok işlem bir tıkla gerçekleştiriliyor.

Aboneler, ‘Fırat EDAŞ Cepte’ mobil uygulamasını App Store’dan ve Google Play’dan indirip işlemlerini hızlı ve kolay biçimde gerçekleştirebiliyor. Uygulamaya https://bit.ly/FiratEDAS-APP  linkinden ulaşabilirsiniz.

Bakmadan Geçme