Fırat Üniversitesi Rektörü Sağlık Çalışanları İle Buluştu.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Fahrettin Göktaş öğrencilerle olan buluşmasından sonra buluşmalarına bir yenisini daha ekleyerek Pandemi ile mücadele eden Fırat Üniversitesi Hastanesi Sağlık Çalışanları ile biraraya geldi.

Rektörlük Makamında gerçekleştirilen buluşmaya Kamu Sağlık-Sen Genel Başkanı Ümit Karataş'ta katıldı.     

Sağlık Çalışanlarının taleplerini dinleyerek tek tek not alan Rektör Prof. Dr. Göktaş; Sağlık Çalışanlarının zor bir görevi yerine getirdiklerini ve bu mesleğin maddiyatla ölçülemeyecek kadar kutsal olduğuna vurgu yaptı.   

Sağlık Çalışanlarının talep ve istekleri bizler için oldukça önemli. Varsa yaşadıkları bir sorun, o sorunun çözümü için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Kamu Sağlık-Sen Genel Başkanı Ümit Karataş; Fırat Üniversitesi Rektörümüze ilk kez gerçekleştirilen buluşma ile Sağlık Çalışanlarını dinledikleri için ve sorunlarını dikkate alarak çözüm bulunması noktasında gösterdikleri gayretden dolayı çok teşekkür ederiz. Sağlık Çalışanlarının pandemi ile mücadelesini önemseyen ve mesleklerinin kutsallığı hakkındaki düşünceleri bizi onure etmiştir.
Saygıdeğer Rektörümüzün göreve geldiği günden beri Üniversitemizin hak ettiği yere gelmesi için yaptıkları takdire şayandır.

Ayrıca Rektörlüğün kapılarını sonuna kadar Sağlık Çalışanlarına açılması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendilerine tüm Sağlık Çalışanları adına teşekkür ediyorum " dedi.

Bakmadan Geçme