Fuar ve Kongre Merkezi İlk Organizasyona Ev Sahipliği Yaptı

Elazığ'ın yıllardır ihtiyaç duyduğu ve eksikliğini hissettiği Fuar ve Kongre Merkezi, Elazığ Belediyesi tarafından kısa sürede inşa edilerek hizmete sunuldu.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Fuar ve Kongre Merkezi İlk Organizasyona Ev Sahipliği Yaptı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın seçim döneminde vaatleri arasında yer alan Fuar ve Kongre Merkezi şehre kazandırılan önemli bir yatırım olarak tarihe geçti. 

TÜRKİYE’NİN İLK KONSEPT PROJESİ

Türkiye’nin ilk konsept projelerinden biri olan Elazığ Belediyesi Fuar ve Kongre Merkezi, Kültürpark yerleşkesi yanında yer alan lokasyonda toplam 25.000 m2 alan üzerinde 17.000 m7 kapalı alandan oluşuyor. Elazığlı eğitimci, Türk Edebiyatı Şairi merhum Dr. Ahmet Tevfik Ozan’ın isminin verildiği Fuar ve Kongre Merkezi, kapalı sergi alanı, çok amaçlı salonlar, fuaye alanları, restoran, idari bina ve otoparkıyla kompleks bir yapı kimliğine oldu.

ULUSLAR ARASI ORGANİZASYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK KAPASİTEDE

Uluslararası fuar organizasyonlara da ev sahipliği yapacak kapasite inşa edilen Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezi, Elazığ’ın sanayisinin ve ticaretinin daha da gelişmesi ve dünya pazarlarına açılabilmesine imkan sağlayacak. 

KAPILARINI VATANDAŞLARA AÇTI

Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezi, resmi açılışı henüz yapılmamasına rağmen kamuoyundan büyük bir ilgi görüyor. Binlerce vatandaş, gün içerisinde ve Ramazan etkinlikleri dolayısıyla Merkeze adeta akın ediyor.  Her gün yaklaşık 15 bin kişinin ziyaret ettiği merkez, şehrin uğrak noktalarından biri oldu.

İLK ORGANİZASYONA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

Modern görünümü ile Elazığ’a yakışır bir eser olan olan Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezi, ilk organizasyona ev sahipliği yaptı. Elazığ’da daha önce çadırlar içerisinde gerçekleştirilen Ramazan Sokağı etkinlikleri Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlendi. Elazığlıların ilk günden yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde Ramazan nostaljisi yaşandı. Elazığlılar, Ramazan Sokağını gezerek, her türlü ihtiyaçlarını karşılayabildikleri stantlardan alışveriş yaptılar. Vatandaşların gıdadan giyime, kitaptan müzik aletlerine kadar ihtiyaç duyduğu her şeyi bulabileceği Ramazan Sokağı etkinlikleri Ramazan ayı boyunca Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezinde ziyaretçilerini ağırlayacak. 

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Kültür ve Kongre Merkezini gezen vatandaşlar, Elazığ’a böylesi kıymetli bir hizmeti kazandırdığı için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler. 

Sıtkı Yıldız, yaptığı açıklamada, “Elazığ’da fuar sorunu ben kendimi bildim bileli konu var. Kronikleşen bu sorunu Sayın Belediye Başkanımız çözdü. Elazığ’a yakışan güzel bir hizmet fuar ve kongre merkezi yapıldı. Sayın Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme