Harput GES Spor Kulübünden Genel Sekreter Sabuncu'ya Ziyaret

Harput Görme Engelliler Spor Kulübünden Genel Sekreter Mehmet Sabuncu'ya Ziyaret

Türkiye Görme Engelliler Futbol Federasyonu B1 Hiç Görmeyenler Yükselme Liginde mücadele ederek şampiyon olan ve 2.lige çıkmaya hak kazanan Harput Görme Engelliler Spor Kulübü yönetici ve üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’yu ziyaret ederek kulübe katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

Harput Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Polat, İl Temsilcisi Fehmi Güler, Antrenör Ömer Faruk Parmaksız ve kulüp oyuncuları İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’yu ziyaret ettiler.

Ziyarette bir değerlendirme yapan Harput Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Muzaffer Polat kulüp olarak önemli bir mücadele gerçekleştirerek ikinci lige çıkmaya hak kazandıklarını belirterek, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu’ya kulübe desteklerinden dolayı teşekkür etmeye geldiklerini söyledi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu da konuşmasında “Harput Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı ve üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gerçekten büyük bir emek, gayret ve özveriyle uğraşı vermekteler. Görme engelliler liginde de Elazığ’ı en güzel şekilde temsil etmekteler. Biz Özel İdare olarak amatör spor kulüplerine önemli destekler sağlamaktayız. Bunun da en güzel geri dönüşü başkanımın ve ekibinin getirdiği kupadır. Bütün takımların da aynı başarıları sergilemesini ve Elazığ’ın adını duyurmasını beklemekteyiz. Bu başarıdan dolayı başkanımıza, hocamıza ve tüm ekibe teşekkür ediyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme