Haydi Elazığ Umudun Adı, Aydın Olsun!

Ülkemizde SMA hastaları gün geçmiyor ki çeşitli zorluklarla karşılaşmasın. İşte Aydın bebekte onlardan biri. Henüz 11 aylık ve SMA ile mücadele ediyor.

Zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren ailesi Aydın bebeğin bu hastalıktan kurtulması adına arayışlarını sürdürüyor.

AYDIN RAHAT NEFES ALSIN!

Ailesi tarafından başlatılan Valilik onaylı yardım kampanyası oldukça ağır ilerlerken, Aydın bebeğin vakti kısalıyor. Sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayına katılım yok denecek kadar az olurken, yardımseverlerin Aydın bebeğin feryadına duyarsız kalınmamasını isteyen aile fertleri bu hastalığın üstesinden sadece maddi imkanlarla gelinebileceğini belirtiyorlar.

ABLASI OKULU BIRAKTI!

Aydın bebeğin 15 yaşındaki ablası sosyal medyada daha çok kitlelere ulaşmak ve kardeşinin yanında yer almak adına okulu bırakırken, aile fertleri bu çığlığı herkesin duymasını istiyor. Aydın bebek için düzenlenen kampanyanın henüz daha yüzde 6.1’de olduğunu belirten aile bireyleri kent meydanında yardım kampanyası için stant kurduklarını belirterek, tüm Elazığlıların Aydın’a nefes olmalarını istiyorlar.

HAYDİ ELAZIĞ, AYDIN BEBEĞE NEFES OLALIM!

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği olarak, henüz bir yaşına bile girmemiş olan Aydın bebek için düzenlenen kampanyaya bizler de katılım sağlıyor ve tüm Elazığlıları Aydın bebeğe nefes olmaya davet ediyoruz. 

VALİLİK ONAYLI YARDIM KAMPANYASI İÇİN 

ALICI: İkram Tanrıverdi
AÇIKLAMA: Aydına Umut Ol

TL İBAN:TR07 0006 4000 0018 4003 0600 45

EURO IBAN
TR26 0006 4000 0028 4001 7067 42

SWIFT KOD:ISBKTRIS
İş Bankası

Bakmadan Geçme