İş İnsanı Demirci'den Bakan Karaismailoğlu'na Teşekkür

Elazığlı İş İnsanı Veysel Demirci, Elazığ'ın iki önemli mahallesi Hicret ve Aksaray'ın şehir merkezine bağlantısını sağlayan demiryolu alt geçidinin kısa sürede tamamlanarak hizmete açılmasını sağlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na teşekkür etti.

İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, memleketi Elazığ’a hizmetlerini sürdürüyor. Yurdun bir çok bölgesinde yatırımları ve hizmetleri bulunan DEMİRCİ, doğup büyüdüğü Elazığ’a ayrı bir önem gösteriyor. 

İstihdama yönelik projeleri ve hayır çalışmalarıyla kentte büyük takdir gören İş insanı Veysel Demirci, Elazığ’a hizmet gelmesi yönünde gayret sarf ediyor. 

BAKANLIKTAN TALEP ETTİ, SORUN ÇÖZÜLDÜ

İş İnsanı Veysel Demirci, Elazığ’ın Aksaray ve Hicret Mahallelerini yakından ilgilendiren demiryolu altgeçidinin yenilenmesi konusunda da büyük emek harcadı. Mahalle halkının geçiş noktası olan altgeçidin yenilenmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’ndan talepte bulunan Veysel DEMİRCİ’nin bu talebi olumlu karşılandı, bakanlık tarafından yürütülen çalışmayla altgeçit yeniden inşa edilerek modern bir görünüme kavuştu.  

DEMİRCİ, BAKAN KARAİSMAİLOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ

Elazığlı İş İnsanı Veysel DEMİRCİ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil KARAİSMAİLOĞLU’na şahsı ve mahalleli adına teşekkür etti. Elazığ’la ilgili ulaştırdıkları tüm konulara Bakan KARAİSMAİLOĞLU’nun büyük hassasiyet gösterdiğini  aktaran DEMİRCİ; “Hicret ve Aksaray Mahallelerimiz için hayati önem arz eden demiryolu alt geçidimiz kısa zamanda modern bir şekilde hızlıca yenilerek tamamlandı.30 Bin kişiyi ilgilendiren bu mağduriyet giderildi.Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil KARAİSMAİLOĞLU’na şahsım ve mahalleli adına çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

İş İnsanı Demirci'den Bakan Karaismailoğlu'na Teşekkür
Yorumlar 1
Kaya 11 Mayıs 2022 11:48

Belediye başkan adayı yada ilk sıra milletvekili adayı olarak görmek istiyoruz .

Bakmadan Geçme