Işıklandırma Olmayan Kavşakta Her Gün Kazalar Oluyor

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinin olduğu Doğukent mahallesine giden bir çok kavşakta ışıklandırma olmadığından kazalar meydana geliyor.

Özellikle Fethi Sekin Şehir Hastanesinin açılımasıyla birlikte araç trafiğinin arttığı Doğukent yolunda her gün meydana gelen trafik kazalarından vatandaşlar şikayet eder hale geldiler. Özellikle yeniden yapılan kanal boyunda bazı kavşaklarda ışıklandırma olmamasından ötürü süratli olan şöförler trafik kazası yapmakta. Doğukent mahallesi sakinleri ışık olmayan kavşaklarda her gün kazalar meydana geliyor, geçenlerde bir bayana araç çarptı kadın hastaneye zor yetiştirildi. Buraya gelen şöförler çok hızlı araç kullanıyorlar ve ışıkta olmadığından özellikle kavaşaklarda karşıdan karşıya geçmeye çalışan vatandaşlara araçlar çarpıyor.

Bugünde bir vatandaşa araç çarptı vatandaşın ayağı kırıldı. Yeter artık eskiden bizler burada böyle kazalar görmüyorduk, hastane açılınca araçlarda fazla oldu yeni yapılan kavşaklara bir an önce yetkililerin ışıklandırma yapmalarını istiyoruz. Dediler.

Bakmadan Geçme