• Haberler
  • Gündem
  • Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi'den Ankara'da Önemli Ziyaret

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi'den Ankara'da Önemli Ziyaret

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Bayındır Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı Bilal Canpolat ve Karayolları 8. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Aydoğdu Karayolları Genel Müdürü olarak atanan Ahmet Gülşen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Memur-Sen Elazığ İl Temsilcisi İbrahim Bahşi, Bayındır Memur-Sen Elazığ Şube Başkanı Bilal Canpolat ve Karayolları 8. Bölge Müdür Yardımcısı Ömer Aydoğdu daha önce ilimizde Karayolları 8. Bölge Müdürü olarak çalışan, başarılı projelere imza atan ve Elazığ kamuoyunun taktirini kazanan daha sonra da Karayolları Genel Müdürü olarak atanan Ahmet Gülşen'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret esnasında ilimiz sorunlarını da görüşen heyettekiler Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen'den Pertek Köprüsü yapımı ve birinci etabı yapılan Kuzey Çevre Yolunun, Malatya yoluna bağlanacak ikinci etabı hakkında bilgi alış verişinde bulunup Elazığ kamuoyunun taleplerini ilettiler.

Heyet ayrıca ilimizde başarılı çalışmalara imza atan ve Ankarada görev yapan bürokratlara da hayırlı olsun ve nezaket ziyaretinde bulundular.

Bakmadan Geçme