ÖNDER'den Başkan Şerifoğulları'na Ziyaret

ÖNDER İmam Hatipler Elazığ İl Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu ile beraberindeki heyet Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleşen ziyarete Önder Başkan Yardımcısı Erdal Akarsu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Yesevi SBL Müdürü Yetkin Er, Şehit Sezer Aydemir İHO Müdürü Cevdet Yanılmaz, Özer Subaşı, Kadın Kolları Başkanı Ceren Karataş, Hulusi Yahyagil Anadolu İHL Müdürü Ömer Dinç, Şehit Cüneyt Bankur İHO Müdürü Abdultalip Demirtaş, Kovancılar İHL Müdürü Mehmet Toker, Halit Hoca İHO Müdürü Mustafa Arslan katıldı.

KARAHÜSEYİNOĞLU: “İMAM HATİPLİ BİR BAŞKANIMIZIN OLMASI GURUR VERİCİ”

Kendisinin de bir İmam Hatip Mezunu olmasının mutluluk verici olduğunu ifade eden ÖNDER İl Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu açıklamasında şunları söyledi: “Elazığ Belediye Başkanlığı görevine seçilen Şahin Şerifoğulları’na ÖNDER heyeti olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Değerli belediye başkanımız Elazığ Merkez Anadolu İHL mezunlarımız arasında. İmam Hatip camiası olarak kendilerine yeni görevinde başarılar diliyoruz. Bizler yeni bir neslin milli ve manevi değerlerle yetişmesi adına gayret eden bir camiayız. Belediye başkanımızın İmam Hatip nesline gereken desteği sunacağına olan inancımız tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğulları’na muvaffakiyetler dileriz.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI “İMAM HATİP CAMİASINA HİZMET ETMEK ONURDUR”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi: “ÖNDER heyetine bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlimizde ki tüm okullarımıza belediye olarak gereken desteği sunacağız. İmam Hatip okullarımızdaki öğrencilerin niteliğini artırmak adına sizlerle ortak bir çalışma içinde olacağız. Yeni neslin yetişmesinde okul müdürlerine büyük görev ve sorumluluklar düşüyor. Bu gayretli çalışmalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, ziyaretiniz dolayısıyla şükranlarımı sunuyorum.”

Gerçekleşen ziyaret sonrasında ÖNDER İl Başkanı Osman Cem Karahüseyinoğlu günün anısına Başkan Şahin Şerifoğulları’na tablo hediye etti. Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bakmadan Geçme