Sivrice İlçesinde Yapımı Devam Eden Parkta İnceleme

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz Sivrice İlçesinde Yapımı Devam Eden Parkı Yerinde İnceledi.

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın büyükşehir belediyesi mantığıyla yürüttüğü projeler kapsamında ilçelere sözünü verdiği çocuk parkı ve piknik alanları yapım çalışmaları devam ediyor

10 ilçeye sosyal alan yapım sözü veren Başkan Yanılmaz, Sivrice’de yapımı devam eden park çalışmalarını yerinde inceledi.

“MÜCAHİT BAŞKANIMIZIN DESTEKLERİ İLE SIKINTILARIMIZ GİDERİLDİ”

Sivrice ilçesinin değerleri olan bir ilçe olduğunu söyleyen Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak,  “Sivrice ilçemiz bölgeye hitap eden bir ilçe. Sağ olsun Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz bütün ilçelere olduğu gibi sivrice ilçemize de park sözü vermişti ve parkımız bitmek üzere. Buradaki parkımız bin 400 metrekare ilçedeki parkımız ise 400 metrekare toplamda bin 800 metrekare bir park yapılmış olacak. Seçildiğim gün itibariyle Mücahit Başkanımız her zaman yanımızda oldu. Çünkü ilçe geldiğimizde belli sıkıntıları olan bir ilçeydi. Elâzığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’ın vermiş olduğu bütün desteklerden dolayı kendilerine çok teşekkür ederim. Özellikle ilçemizin altyapıda büyük problemleri vardı. Mücahit Başkanımızın destekleri ile sıkıntılarımız giderildi. Şu anda da yapılan parklar ile ilçemize görsel olarak hizmet kazandırıyor. Elazığ Belediye Başkanımız Mücahit Yanılmaz’a tekrardan teşekkür ediyorum”dedi.

“ÇALIŞMALARIMIZ SİVRİCE İLÇEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Belediyecilik anlayışlarında her insana hizmet götürmeyi ilke edindiklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, amaçlarının sadece Elazığ merkeze değil memleketin her karış toprağına hizmet götürmek olduğunu ifade ederek konuşmasını şöyle sürdürdü. “Elazığ’ımızın güzel bir ilçesi olan Sivrice ilçemizdeyiz. Sivrice ilçemiz Hazar Gölü, Hazar Baba Kayak Merkezi, batık şehri, Sivrice Gölü'ndeki adası ile tam bir turizm merkezi gezilecek görülecek bir yer. Dolayısıyla böyle güzel bir ilçemize güzel iki park kazandırmanın çalışması içerisindeyiz. Sivrice ilçemize ne kadar hizmet etsek azdır. Bu alandaki yaşamı kolaylaştırmak, gelen turistlerin, buraya gezmeye gelenlerin daha güzel mekanlarda dinlemelerini temin etmek için gölün etrafında bu şekil yapıların sayısını arttırmak gerekiyor. İnşallah Sivrice ilçemiz yapılan bu yatırımlarla, çalışmalarla Elazığ’ımızın hem turistik ilçesi olacak hem de yaşayanların gelir düzeyi artığı bir ilçe olacak. Yakamozun en güzel izlendiği yer Sivrice ilçemizdir. Şairleri, düşünürleri buraya davet ediyorum.

Bu gölde yakamoza bakarak yazdıkları her şiir farklı yazdıkları her yazı düşündükleri her olay farklı bir şekilde yorumlanmış olacak. Hazar Baba Kayak Merkezi ile birlikte kış turizmi ile yaz turizminin birleştiği Türkiye'nin nadir ilçelerinden biridir Sivrice ilçemiz. Biz Elâzığ merkezinde 4 yıllık süre içinde 29 bin metrekare yaşam alanı oluşturduk yeşil alanlar oluşturduk ve şimdi beldelerimiz de ve ilçelerimizde yeni parklar yaparak ilçelerimizin de yaşam kalitesine katkı sunmanın mücadelesi içerisindeyiz. Sivrice ilçemize olan desteklerimiz artarak devam edecek.Buradaki turizmin gelişmesine desteklerimiz devam edecek. Sivrice ilçemiz belediye başkanımızın da yaptığı çalışmalarla inşallah Elâzığ’ımızın bir turizm merkezi olma yolunda adım adım ilerliyor. Bu park ve bu parkla birlikte yapacağımız bütün çalışmalar Sivrice ilçemize hayırlı uğurlu olsun.”

Bakmadan Geçme