Ünlü Akademisyenler Elazığ'a Geliyor

Elazığ Belediyesi ve Türkiye Yazarlar Birliği işbirliği ile 'Şehir Kültürü - Kültürlü Şehir 'sempozyumu kapsamında ünlü akademisyenler Elazığ'a gelecek.

Düzenlediği birçok ulusal ve uluslararası etkinlikte şehircilik ve şehir kültürünü gündeme taşımayan Elazığ Belediyesi bu kapsamda şehir kültürünün yaygınlaşması adına sempozyum düzenleyecek. Alanında uzman akademisyenlerin katılımıyla 5-6 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek sempozyum Elazığ Belediyesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Toplamda 6 oturumda gerçekleşecek sempozyumda, “İnsan, Şehir, Kültür” kavramları bilim adamı ve akademisyenlerce ele alınıp çok yönlü değerlendirilecek.

Başkan Yanılmaz “Elazığ Kadim Bir Medeniyete Sahiptir”

Elazığ’ın 5 bin yıllık kadim bir medeniyete sahip olduğunu belirten Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, 5-6 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek sempozyuma birçok üniversiteden konusunda uzman akademisyenlerin katılacağını belirterek, şehirlerin kültürlerinin yansımasının önemine değindi. Başkan Yanılmaz, “Şehir Kültürü - Kültürlü Şehir ”sempozyuma tüm hemşehrilerimizin davetli olduğunu belirterek, organizasyonun hayırlı olmasını temenni etti.

Bakmadan Geçme