Vali Hatipoğlu Kovancılar'da!

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, ilçe temaslarına Kovancılar ile devam etti.

Kaymakam Mustafa Dilekli ve ilçe protokolüyle birlikte yapılan çalışmaları yerinde gezen ve vatandaşlarla buluşan Vali Hatipoğlu, ilçede gidilmedik yer bırakmadı.

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, ilçe ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Vali Hatipoğlu ilimizin en büyük ilçelerinden biri olan Kovancılar'ı ziyaret ederek, yoğun bir program gerçekleştirdi. Vali Hatipoğlu'na Emniyet Müdürü Adnan Karayel, İl Jandarma Komutanı Murat Evren, Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş ve kurum müdürleri de eşlik etti. 

Vali Hatipoğlu Kovancılar'da!

KAYMAKAM DİLEKLİ'DEN BİLGİ ALDI

Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli, Belediye Başkanı Vahap Gök ve ilçe prokololüyle birlikte karşılanan Vali Hatioplu'nun ilk durağı Kovancılar Kaymakamlığı oldu. Kovancılar Kaymakamlığının girişimleriyle ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alan Vali Hatipoğlu, Kaymakam Dilekli'yi tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

Vali Hatipoğlu Kovancılar'da!

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Kovancılar Kaymakamı Mustafa Dilekli ile birlikte ilçede yapılan çalışmaları birlikte inceleyen Vali Hatipoğlu'na esnaflar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Özellikle esnaf gezilerinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Vali Hatipoğlu vatandaşlarla oturarak onlarla sohbet etti. 

VALİ HATİPOĞLU ŞEHİT AİLESİNİ UNUTMADI

Vali Hatipoğlu ve beraberindekiler daha sonra Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muhammed Ata Kıratlı'nın ailesini de ziyaret ederek, biraraya geldi.

Vali Hatipoğlu Kovancılar'da!

MUHTARLARLA BİRARAYA GELDİ

Vali Hatipoğlu, ilçe ve köy muhtarlarıyla da biraraya gelerek "Muhtarlar Toplantısı" gerçekleştirdi. Toplantıda muhtarları dinleyen Vali Hatipoğlu, onlardan gelen talepleri ve sorunları dinledi.

Kovancılar'da yoğun bir ziyaret programı gerçekleştiren Vali Hatipoğlu, daha sonra Palu- Kovancılar Devlet Hastanesi İnşaatı, Merkez Cami inşaatı, TOKİ konutları, İlçe Jandarma Karakolu inşaatı ile göçebe aileler için yapımı devam eden kışlak alanları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Bakmadan Geçme