Yüzmede 4 Stilde Elazığ Birinci Oldu

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu tarafından 10 Haziran tarihinde Balıkesir ilinde düzenlenen İşitme Engelliler Yüzme Türkiye Şampiyonasına İlimizi temsilen Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü sporcularımızdan Büyükler de Ali Özyalçın, Yıldızlar da Siraç Efe Özyalçın katılmış oldukları dört Stilde de 1. Olarak Türkiye şampiyonu olmuşlardır.

Yüzme Antrenörü Bekir Sadak gözetiminde Olimpik Havuzumuzda özverili çalışma ve emeklerinin sonucunda Türkiye Derecesi alan sporcularımızı başarılarından dolayı kutluyoruz. 

Antrenör Bekir Sadak yaptığı açıklamada; sporcularımı yürekten kutluyorum, daha öncesinde de Milli Takım Kampına Su Topu sporcularımızı gönderdik, şimdi de Engelli Yüzme de Türkiye Şampiyonu olduk. Çaba ve gayretlerimiz başarılarla taçlanıyor, Antrenörleri olarak ta daha fazla yoğunlaşıp sporcularımı yetiştiriyorum. Bu yüzden dolayı da birinci olan sporcularımı yürekten kutluyor, tebrik ediyorum. İl Müdürüm Abdulsamet Eren Beye de katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum, dedi.

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; öncelikle şehrimize Şampiyon olarak dönen Kulüp sporcularımı yürekten kutluyorum, gayret emek ve çabanın güzel sonuçları bunlar. Bizlerde sporcularımız gibi şampiyon olmuşçasına seviniyoruz ve çalışmalarımızın güzel neticelerini alıyoruz. Temennim nice başarılarla şehrimizden söz ettirmek ve şampiyonluklarla dönmektir. Bir kez daha Ali ve Siraç kardeşimi yürekten kutluyor, alınlarından öpüyorum. Antrenörümüz Bekir Sadak hocamı da gayretlerinden ötürü tebrik ediyorum, dedi.

Bakmadan Geçme