Akçakiraz Belediyesinden Sünnet Şöleni

Akçakiraz Belediyesi tarafından 104 çocuğun sünnet ettirildiği Sünnet Şöleni 14 Eylül Cuma günü saat 16'da Akçakiraz Belediyesi önünde gerçekleşecek.

Sosyal Belediyeciliğin bir gereksinimi olan bu tür organizasyonların oldukça ehemmiyetli olduğunu ifade eden Akçakiraz Belediye Başkanı Sabahattin Kaya, Sünnet Şöleni’ne tüm hemşehrilerimizin davetli olduğunu ifade ederek açıklamasında şunları söyledi:

“Göreve geldiğimiz günden bugüne Akçakiraz’da yol, kaldırım, park çalışmalarını layıkıyla sürdürdük. Sosyal Belediyecilik kapsamında da birçok projeye imza attık. Sünnet çağına gelen evlatlarımızın erkekliğe ilk adımlarını attıkları anda da kendilerinin yanında yer aldık. 104 çocuğumuzun sünneti, kıyafetleri ve hediyelerini temin ederek güzel bir hayra vesile olduk. Cuma günü saat 16’da Belediye binası önünde düzenlenecek Sünnet Şöleni’nde çeşitli aktiviteler gerçekleşecek. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayacak programda Mehter Takımı Konseri, İlahiler, çocuklarımız için düzenleyeceğimiz yarışmalar yer alacak. Bu güzel şölende tüm hemşehrilerimizle bir arada olmayı arzu ediyoruz.”

Bakmadan Geçme